Over ons

Deskundig, ervaren en plezierig om mee te werken

De adviseurs van Errone zijn elk senior op hun eigen vakgebied. Samen combineren zij kennis en inzichten uit de praktijk van de luchtvaart, organisatie- en veranderkunde.

Onze projecten voeren wij uit met teams van de best passende experts. Errone bestaat uit een uniek kernteam van enkele vliegers en organisatieadviseurs. Dit kernteam is nauw verbonden met een breed netwerk van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van board-evaluaties, toezicht, herstructurering, juridische expertise en mediation.

Parallel aan de uitvoering van onze projecten, doen we onderzoek en ontwikkelen we kennis. We werken daarbij samen met interne onderzoekers van opdrachtgevers en publiceren hierover met regelmaat.

Het kernteam van Errone

Dr. Eva van der Fluit CMC
Eva studeerde Psychologie en Bedrijfskunde en heeft zich als organisatieadviseur gespecialiseerd in professionals. Zij begeleidt hen bij het ontwikkelen van strategie, organisatie, cultuur en kwaliteit. Uitgangspunt is ‘whole scale change’, een veranderaanpak die alle relevante betrokkenen activeert. In 2016 promoveerde ze op conflicthantering in de cockpit van de KLM. Het resultaat is geïntegreerd in het curriculum van KLM vliegers en draagt zij nu ook over aan andere professionals die goed willen presteren als het spannend wordt.

Drs. Esther Veldhuijzen van Zanten
Esther studeerde Organisatiepsychologie en heeft zich als adviseur gespecialiseerd in samenwerking en systeemdenken. Haar uitgangspunt is dat professionals effectiever worden door de kwaliteit van hun relationele vaardigheden. Ook begeleidt zij hen en hun leiders bij veranderprocessen vanuit de ‘whole scale change’ benadering om duurzame verandering te bewerkstelligen. Esther publiceert over haar systemische benadering en is de laatste jaren vooral actief bij medisch specialisten. Fusies en ruzies zijn vaak de aanleiding.

Capt. Geert-Jan van Teeffelen
Geert-Jan is gezagvoerder Airbus 330, gedragstrainer en vlieginstructeur. Als instructeur heeft hij zich gespecialiseerd in Human Factors: de niet-technische kant van het vliegersvak. Geert-Jan is met name deskundig in beslissen, communiceren en leiden als het spannend wordt. Onderwerpen als verbale en non verbale communicatie, opleggen en tegenspreken met relatiebehoud en gezag uitoefenen in complexe en onzekere situaties zijn focusgebieden. Communiceren op rationeel èn emotioneel niveau is dan cruciaal.

Capt. Herman Hello
Herman is gezagvoerder Boeing 777/787 en vlieginstructeur. Naast het reguliere vliegen heeft hij 20 jaar diverse management functies bij de KLM gehad. In het verleden was hij verantwoordelijk voor de opleiding van alle KLM-vliegers en het cabinepersoneel, manager van de 747 divisie en lid van het MT van de Vliegdienst. Herman adviseert al ruim 10 jaar externe partijen die “the lessons learned” uit de praktijk van veilig vliegen willen projecteren op hun bedrijfstak. Hij brengt hierbij vooral zijn managementervaring in met do’s en dont’s bij ingrijpende cultuurverandering.